Karaoke

KARAOKE PARTY No.1 Tko pjeva, zlo ne misli! Odličan provod za sve koji se znaju dobro zabavljati. Ako Vam je misija pjevati, družiti se i uživati, KARAOKE će Vam u tome pomoći. One su definitivno zarazne. Svi na kraju pjevaju na našim KARAOKE PARTY-jima!

Istina je i da KARAOKE nisu za sve. Za one koji nemaju petlje stati pred mikrofon ni iz fore, koji ne znaju zabaviti sebe ni druge, ili su čistunci profinjenoga glazbenog ukusa, KARAOKE vjerojatno nisu najbolji izbor. Svima ostalima, svesrdno ih preporučujemo.

Nije toliko bitno pjevate li dobro ili ne – najvažnije je da se volite dobro zabavljati. KARAOKE su zezancija, oponašanje poznatih pjevača, pjevanje od srca ili čak glumljenje da ste na „Super talentu“. Često sve završi u smijehu do suza. Kao što u prijateljskom „haklu“ nitko ne očekuje da profesionalno igrate nogomet, nego se ekipa nađe da bi se istrčala, oznojila i pobjegla od svakodnevice, tako su i KARAOKE vrhunska zabava uz svima poznate melodije. Smisao im je isti: dobro se provesti u dobrom društvu.

Kad netko jednom krene s pjevanjem i gosti se opuste, KARAOKE obično ne staju. Postaju zarazne! Svi požele pjevati, samostalno ili u duetu, stati pod reflektore. Zabave uz KARAOKE znaju trajati cijelu noć, sve do jutra.

Ako niste već probali, probajte i nećete zažaliti.

Za kvalitetnog DJ, svaka glazba uz koju ćete se Vi
dobro zabaviti je dobra glazba!